EVHUB pasjessyteem voor onderweg laden

Wil je een laadoplossing voor zowel klanten als personeel? Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor specifieke instellingen.

Onderweg laden met het EVHUB pasjessysteem

Laadpas voor openbaar laden

De openbare laadpas is zeer geschikt als je veel onderweg bent met een elektrische auto. Laadpassen voor openbare laadstations dienen wel geregistreerd te worden. De laadpas van EVHUB is een daarvoor geschikte pas. De laadpas is tevens geschikt voor alle laadpalen met EVHUB systeem.

Laadpas aanvragen?

Ieder persoon met een elektrische auto kan een EVHUB laadpas aanvragen. De laadpas kan zowel privé als op het bedrijf worden aangevraagd. Een werknemer kan ook een pas aanvragen onder eigen naam en de factuurgegevens van de organisatie gebruiken.

Back-office systeem

Alle gegevens direct online zichtbaar? Met dit back-office systeem kun je onder andere transacties inzien, een kaart met openbare laadpalen bekijken, persoonlijke gegevens wijzigen, eigen oplaadpunten bedienen, status bekijken, oplaadtransacties inzien en facturen bekijken.

Stroomkosten declareren naar de zaak

Optie A - Laadstation zonder pasjessysteem

Stroomkosten declareren naar de zaak zonder pasjessysteem doe je doormiddel van het handmatig aflezen van de verbruiksmeter. Het verbruik check je dan periodiek. Dit kun je aflezen op dezelfde manier als een kWh-meter in de meterkast. De verbruikte stroom vermenigvuldig je met het tarief wat je thuis voor stroom betaalt. Dit bedrag declareer je vervolgens op de zaak.

Optie B - Laadstation met pasjessysteem

Deze optie werkt met een online pasjessysteem. Voor deze optie heb je dan ook een laadstation met pasjessysteem nodig. De eigenaar van de laadpas (werkgever) betaalt voor de afgenomen stroom. De gemaakte stroomkosten worden dan automatisch geregistreerd en verrekend.